petak, 21. rujna 2018.

Još nije kasno za odluku - Zašto Diamond Holiday Rally Poreč by Zsolt Pölhe, manager



Poreč
Još samo sedam puta treba spavati… kao dijete kad nešto jako iščekuje, brojim(o) dane do „Poreča“. Ne pišem Diamond Holiday Rallyja, jer za nas Foreverovce to nije potrebno. Svi znaju o čemu se radi. Ili možda ipak ne? Možda još nije kasno hrvatskim suradnicima pokušam objasniti fenomen Poreča: što je ono što dobiju tom fantastičnom manifestacijom, ako se odluče doći. Ili što gube, ako ne dođu…
Prije desetak dana sam u Budimpešti na Danu Uspješnosti susreo mnoge, koji s...u već bili u Poreču. Deset, dvanaest, petnaest puta. Osvojili su taj regionalni poticaj kao Supervizori, a sad se vraćaju kao Manageri, Eagle Manageri, predavači… Stotine (a sigurno i tisuće) suradnika govori kako bez Poreča njihova karijera ne bi bila ista. Kako im je Poreč dao viziju što Forever nudi, dao sliku kakav im život može biti s Foreverom. Svjedoče, kako im je Poreč dao snagu da nastave dalje i kad je teško, motivaciju zašto da nastave i znanje kako da nastave.
Ja sam osobno imao sreću biti u Poreču na SVIM dosadašnjim susretima (nisam naravno jedini, ali sam jedan od rijetkih). Zato se osjećam pozvanim da vam pišem SADA, da vam kažem da MORATE biti tamo. Sad tek vidim u kakav sam se težak zadatak upustio… Jer kako opisati riječima ono što je zapravo neopisivo? Pokušavam smisliti, ali kad taj doživljaj pretočim u riječi, postaje banalno… Da vam pišem kako će govoriti najuspješniji suradnici regije; bit ću hrabar: čak ELITA svjetskog Forevera? Kako nam (inače normalni, „obični“ ljudi kao i svi mi) sa pozornice, ali i na terasi hotela u prijateljskom druženju prenose svoje znanje, iskustvo, svoje „male“ tajne? Kako je ovo kompanija, u kojoj su oni mega-uspješni, oni kojima cijeli Forever svijet odaje priznanje, nadohvat ruku za ohrabrenje ili koji dobar savjet? Kako nas organizator u Rexovom duhu mazi i pazi, ulaže nadljudski napor da se svi osjećamo kao da smo najvažniji na svijetu? Kako je sve fantastično od dočeka do rastanka, od hrane, wellness sadržaja, šetnje uz rano jesensko more, zabavnih programa i tuluma? Kako je osjetiti snagu i motivaciju, da te ništa neće moći zaustaviti na putu ka svojim ciljevima? Kako niste kupili ulaznicu za dva dana predavanja, već ulaznicu u slobodan život? Kako se iz Poreča jednostavno nitko ne vraća isti?
Možda sad razumijete, zašto je doživljaj Poreča pretočiti u riječi tako nemoguća misija. Još nije kasno da budete tamo. Sedam dana je dovoljno da se odlučite, organizirate i dođete. Ako to učinite, znat ćete što sam pokušao opisati. I u nedjelju, kada se budemo opraštali, i vi ćete zasigurno reći: vidimo se iduće godine!

Nema komentara:

Objavi komentar