ponedjeljak, 12. ožujka 2018.

Najbolja verzija sebe - Dubravka Marguš Keršin


Budite najbolja verzija sebe


Nitko se od nas nije rodio kao poduzetnik. To se mora naučiti. Ako uspijete, to vam dopušta poseban životni stil. Uz trogodišnje iskustvo vam poručujem da se isplati, jer možete slobodno upravljati svojim životom. Sve se događa u našoj glavi, ali svemu prethodi naša ozbiljna odluka. Ako želite biti uspješni u mrežnom marketingu, morate učiti o emocionalnoj inteligenciji. 

Ovaj posao je dobro posložen i služi vašem osobnom cilju, ali istovremeno mora profitirati i vaše okruženje. Posao je dobar ako je financijski stabilan i uspješan, ako ste u njemu priznati i naravno, ako drugima pružate poštovanje. 
Pored toga vam pruža kvalitetno slobodno vrijeme. Forever je posao ljudskih veza, nastojite svima pružiti ono najbolje! Temeljni dio uspjeha je zadovoljni potrošač, a proizvod je vrijednost koja stoji iza protoka novca. Naš zadatak je dati profesionalne savjete, preporučiti proizvode i educirati suradnike. 

Kako smo naučili od naših lidera: Volite sebe i ovu kompaniju! U svemu tome najvažniji stup ste Vi sami. S vremenom sam odlučila da želim biti ključni suradnik! Potreban vam je bezuvjetan savez sa vašim mentorom jer je vaš uspjeh, pasivna zarada i sva vaša snaga u rukama mentora. To je drugi stup. 


 


Treći stup čini svakodnevni temeljni rad! Spremnost na učenje također je važan čimbenik, kao i osobni razvoj. Napravite svoju knjigu snova i ciljeva i odlučite napokon kako želite živjeti! Neka vaši snovi budu veći od vaših strahova i radite za njih više nego ikad!

Volite se i budite najbolja verzija sebe 

Vaša Dubravka

Nema komentara:

Objavi komentar